Kumpulan Cerita Dewasa Seru

Just another WordPress.com weblog

Cerita Lucu – Kepribadian di deleng soko Entute

Kepribadiane wong iku iso didelok soko ENTUT’E:

1)Wong gak Jujur: ngentut dewe nyalahno koncone.

2)Wong Pelit: ngentute mek sak iprit.

3)Wong Sombong: ngentute dibanterno ben podo krungu kbeh.

4)Wong gak Gaul: Nek ngentut senenge ndelik.

5)Wong Plinplan: koncone ngentut melok ngentut.

6)Wong Apes:

wong liyo sing ngentut,mlh de’e sing di arani.

7)Wong Boros:

Nek ngentut gak cukup spisan.

8)Wong Loman:

nek ngentut d’bgi2 karo wong liyo.

9)Wong Selingkuh: Nek ngentut di alon2no mek muni peess…..

10)Wong Ampuh: entute gak muni tp mblengeri. YANG MANAKAH ANDA…

11)Wong Nganggur: cek gelem2e moco mbahas mslh Entut…..

May 11, 2012 - Posted by | Uncategorized

2 Comments »

  1. bruttttt

    Comment by Aranebe Ala Kadare | June 4, 2012 | Reply

  2. baik

    Comment by joe | October 19, 2012 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: